Derfor er flyrejsende mere stressede end andre

stress i lufthavnen

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med forsinkedefly.dk

At være flyrejsende er på mange måder både nemt og komfortabelt. Det kan dog også være en kende stressende, hvis man ikke planlægger turen ordentligt eller blot er uheldig. Selvom en flyrejse burde være en afslappende affære, så er der flere ting, der kan gøre det både stressende og nervepirrende. For at forhindre dette skal du kende årsagerne til stress i forbindelse med flyrejser. Læs blogindlægget til ende for at blive klogere på dette.

Forsinkelser og aflysninger

Flyforsinkelser og flyaflysninger har gennem tiden været skyld i rigtig mange stressende situationer. Er der noget, der virkelig kan gøre danskerne stressede, for ikke at snakke om sure og utålmodige, så er det forsinkelser. Det er et problem, når travlheden i flytrafikken netop betyder, at der vil opstå flere forsinkelser fremover.

Flyforsinkelser skaber stress, jovist, men kan vi gøre noget ved det? Du kan ikke gøre noget ved, at flyafgange bliver forsinkede og aflyst, men du kan gøre noget ved måden, du håndterer dette på. I den anledning skal du arbejde med din tålmodighed og mindset. I stedet for at sætte dig ned og råbe og skrige, så kunne du bruge ventetiden på at nyde en god frokost eller et brætspil i lufthavnen. Lader du dig stresse af situationen, så vil du med 100 % sikkerhed opleve, at situationen blot forværres.

Du vil, uanset om du rejser fra den ene eller anden lufthavn, formentlig opleve kø. Dette vil sandsynligvis sætte din tålmodighed på prøve, men er du ankommet i god tid, så skal du ikke være bange for, at du ikke når dit fly. Du kommer muligvis til at bruge 10-20-30 min. i security, men hvad betyder det, når du stadig har god tid til afgang, når du har overstået sikkerhedstjekket. Du kan med rette bruge ventetiden i køen på at få snakket om vind og vejr med dine medrejsende, nyde lidt god musik eller måske endda begynde at planlægge den rejse, du er på vej ud på.

Parkering

Flere og flere vælger at flyve til den valgte destination. Dette skaber ikke kun travlhed i lufthavnen, men også på parkeringspladsen, da de fleste vælger at køre til lufthavnen. Bruger du også evigheder på at lede efter en parkeringsplads hver gang, du er ude at rejse, så skulle du måske planlægge dette lidt bedre hjemmefra. En god løsning er at booke parkering hjemmefra, så man er sikret en plads og derfor ikke skal bruge unødig tid på at trille rundt på en parkeringsplads. Det er af og til billigere at booke parkering på forhånd, hvorfor det bestemt ikke er nogen dårlig idé.

Larm

I mange større lufthavne kan der sagtens opholde sig tusindvis af mennesker på et mindre område. Dette vil helt naturligt medføre en del støj, som kan gøre dig stresset. Dette er der dog en løsning på. Den måske bedste løsning er at købe et par høretelefoner, som er udviklet til at holde alle udefrakommende lyde ude. B&O og Beats er nogle af dem, som kan tilbyde høretelefoner med denne fantastiske evne.