Zenbev – Naturligt sovemiddel med fordele

Zenbev – 100% naturligt sovemiddel

Zenbev er et naturligt sovemiddel, som langsomt begynder at trække mere opmærksomhed til sig. Mange sundhedskyndige ser det som et glimrende alternativ til traditionelle sovemidler; Zenbev er nemlig en kilde til den vigtige aminosyre tryptofan.

Udover at være kilde til tryptofan, så er zenbev 100% naturligt fremstillet af græskarkerner. Du er altså sikret at du ikke indtager kemikalier eller syntetisk fremstillede hormoner og aminosyrer. Zenbev er derfor et virkeligt fornuftigt alternativ til konventionelle sovemidler.

Her får du en komplet guide til Zenbev, så du er godt klædt på til at tage det naturlige sovemiddel i brug.

Se hvad lægerne siger om Zenbev

Værd at vide om Zenbev

Zenbev er et kosttilskud, der dannes af græskarkerner. Dermed er der tale om et produkt der er 100% naturligt, og i mange tilfælde også økologisk. Zenbev kommer normalt i pulverform, hvilket gør det let at indtage. For eksempel kan du tilføje pulveret i et glas vand, i en smoothie, eller måske oven i en almindelig madret. Men mere om det senere.

Græskarkerner er kendt for deres høje næringsindhold. Og disse kerner anbefales faktisk også i deres traditionelle form, når folk har problemer med at sove. Det skyldes tilstedeværelsen af flere vigtige næringsstoffer. Tryptofan er den mest relevante af disse, men kernerne er også rige på vitamin B6, zink, magnesium, samt andre vitaminer og mineraler der er vigtige for søvnen.

Når du indtager dette kosttilskud, indtager du i realiteten en mere koncentreret form af græskarkerner. Det er altså de præcis samme fordele, der er tale om.

Læs mere om Zenbev

Sådan virker det

Zenbev indeholder som sagt tryptofan. Det er en aminosyre, der er vigtig i forbindelse med dannelsen af hormonerne serotonin og melatonin. Når du indtager dette stof, bliver det altså lettere for kroppen at danne disse vigtige signalstoffer. Og når balancen af serotonin og melatonin er på plads – ja, så bliver det lettere at sove. Du kan købe Zenbev som almindelig kosttilskud her. 

De øvrige vitaminer, mineraler og næringsstoffer i pulveret gør også søvnen lettere. Måske på en mere indirekte måde, men alt tæller: Vitamin B6 er eksempelvis rigtigt godt for nervesystemet. Magnesium beroliger naturligt, og så har vi zink, der generelt hjælper immunforsvaret med at fungere ordentligt. I dette pulver får vi altså en samlet pakke, der beroliger kroppen med naturlige midler.

Zenbev er altså utroligt godt, hvis du lider af søvnproblemer. Det er et tilskud, der bekæmper uro og depression (Det kan du bl.a. læse mere uddybende om i en artikel fra Sund-forskning). Næringsstofferne i Zenbev er med til at balancere dine søvnproblemer, så det bliver lettere at få en god nattesøvn. Da pulveret er et ekstrakt af græskarkerner, som er naturlige og sunde, er der ingen negative bivirkninger, så længe du tager fornuftige mængder. Zenbev er et kosttilskud og ikke medicin.


“Græskarkerner er kendt for deres høje næringsindhold. Og disse kerner anbefales faktisk også i deres traditionelle form, når folk har problemer med at sove.”


Sådan benytter du Zenbev

Zenbev er utroligt nemt at bruge i praksis. Det er et pulver, så du behøver faktisk kun at blande det med en form for væske. Det kan være i kombination med et helt almindeligt glas vand. Men det kan også sagtens være i blenderen, som ingrediens i en smoothie. Alternativt kan du også benytte det på andre måder, hvis du ønsker. For eksempel kan pulveret drysses udover en portion havregryn. Du har frirum til at være kreativ.

Den præcise dosering er ofte angivet på det produkt, som du køber. Typisk vil dagsdosis være omkring 10-20 gram og denne mængde bør ikke overskrides. Mængden kan tages over flere portioner og behøver ikke nødvendigvis at være på én gang. Læs altid emballagen på produktet, inden du går i gang med at bruge kosttilskuddet.

Læs mere om Zenbev

Det er selvfølgelig oplagt at bruge pulveret kort inden sengetid. For eksempel en time eller to inden du har planer om at sove. Husk på at Zenbev er et mildt kosttilskud og ikke et medicinsk middel. Det hjælper med at balancere hormonerne så det bliver lettere at sove: Det får dig ikke til at falde i søvn omgående. Du kan altså sagtens indtage det på andre tidspunkter af døgnet uden fare for at blive træt uden videre.

Kan hjælpe ved depression, angst og stress

Zenbev er også et fordelagtigt middel mod depression, angst og stress. I disse tilfælde kan du indtage pulveret hvornår som helst på dagen – for eksempel én portion om morgenen, samt én om aftenen.

I alle tilfælde bliver din krop styrket med adskillige næringsstoffer, når du indtager Zenbev. Tryptofan er som sagt det vigtigste, men de forskellige mineraler bringer også fordele med sig. Prøv gerne Zenbev, hvis du har mod på et nyt kosttilskud, der kan hjælpe på søvnproblemer og depression. Sig gerne til hvis du har spørgsmål eller erfaringer, som du gerne vil dele.


Læs også:

Tryptofan – Hvad er det?Ørepropper: Den nemmeste vej til en bedre nattesøvnSøvn app: 10 apps til bedre søvn